Baby jogger city mini 4W 4-wheel recension

Babyjogger city mini 4w sammanfattning av recensionen:

Baby Jogger City Mini (4W) 4-Wheel barnvagn är nästan identisk med City Mini-modellen, men den har fyra hjul i stället för tre. Det är ganska mycket den största skillnaden mellan de två.

Den har all den funktion som vi älskar så mycket i City Mini som stor sufflett, rymlig sits, steglös lutning och enhandsvikning. 4-hjulsmodellen har en större viktgräns och rymmer ett barn från födseln och upp till 35 kg. Den väger 9 kg, vilket är mer än City Mini som bara är 7,6 kg.

Fördelar:

Enhandsvikningen

Låg vikt

Nackdelar:

Inte justerbart handtag

Vilken City Mini är bättre 3-hjuligt eller 4-hjuligt?

4-hjulsmodellen är stabilare och lättare att manövrera, medan trehjulingen klarar en lägre maxvikt men väger också mindre.

Hur är suffletten på baby jogger city mini 4W?

Precis som andra City Mini-modeller är suffletten på den här stor!City Mini har en av de bästa suffletterna på marknaden och kommer att skugga ditt barn från solen i alla vinklar när som helst på dagen. Det är så stort, de lägger till och med två stora titt-fönster. Titt-fönstren är gjorda av klar plast och har en kardborrlåsning. 

Hur är handtaget?

Tyvärr är inte handtaget justerbart.  Handtaget har ett gummiöverdrag.  

Hur är sitsen på city mini 4-wheel?

Sätet är brett och klarar även större barn. Du kan få nästan helt plant liggläge med den steglösa lutningen på ryggstödet. Du drar i en rem som har en spärr (väldigt säker) och väljer själv vilken lutning du vill ha.

Sitsen har mesh fönster i ryggen som du kan öppna för att det ska komma in mer luft en varm dag. Om det blir blåsigt eller kallt kan du bara stänga igen den med tyglucken som du drar över och fäster med kardborre. 

liggläge baby jogger city mini

Hur är selen?

Det finns en justerbar vadderad 5-punkts sele med en öppningsknapp i mitten. För att justera remmarna behöver du inte gänga det igen eftersom remmarna är fastsatta på sätet med krokarna. Allt du behöver göra är att bara koppla banden till en annan slinga. Lätt! Du behöver inte ens ta ur ditt barn ur sätet.

Hur är förvaringen på city mini 4w? 

Det finns en stor förvaringsficka på baksidan av sätet där du kan lägga dina små väsentligheter som nycklar, plånbok och solglasögon.

Varukorgen är väldigt stor och lätt att komma åt. Vissa upplever att det är lättare att komma in med saker från sidorna än rakt bakifrån.

Hur är hjulen på resevagnen?

Huvudskillnaden mellan 4-hjulsmodellen och en vanlig är de fyra hjulen i stället för tre. City Mini 4-Wheel rullar på fyra 8 “gummihjul med förseglade kullager. Framhjulen är svängbara, men kan låsas rakt när terrängen blir grov.

Precis som City Mini har den framhjulsupphängning som ger ditt barn en skön åktur trots grövre terräng.

Hur är bromsen?

Bromsen är en fotbroms och sitter på stången Det finns en enda fotbroms som ligger mellan bakhjulen. I ett steg låses båda bakhjulen på plats. Tyvärr är det inte flip-flopvänligt.

Hur viker du ihop sulkyn?

Det här är vad som säljer denna barnvagn, Enhandsvikningen! Älskar det! Allt du behöver göra är att dra på handtaget i mitten av sätet och barnvagnen viks i hälften. Klart! Du kan även göra det med ett barn i andra handen. Barnvagnen har en mycket kompakt vikning med måtten 24 “B x 30,5” L x 9 “H. Den passar även i mindre bagageutrymmen.

vika ihop babyjogger

Resesystem/babyskydd

Resevagnen fungerar med de mest populära bilstolarna som Peg Perego, Maxi Cosi, Graco, Chicco och Evenflo.

Vem passar denna resevagn för?

Den passar cityfamiljen såväl som landet med lättare underlag. Den är perfekt att ta med på semestern och tar liten plats hopvikt.