Baby Jogger City Mini Zip

Betyg
5/5

Sammanfattat om Baby Jogger City Mini Zip:

Detta är en lättviktig barnvagn som är en del där mellan full storlek och ett paraplyvagn. Med en hel del bra funktioner som stor sufflett, rymlig sittplats, djup backning och justerbar benstöd, har den en mycket kompakt tredimensionell vika där den inte viks inte bara vertikalt, men också horisontellt. City mini zip är en bra liten vagn.

Detta lilla paket är 50% mer kompakt än på vanliga paraplyvagnar och är 1/8 volymen av den öppna barnvagnen. Bra för att resa! Och eftersom den väger bara 17 kg är det super lätt att ladda in och ut ur bilen. Även om det står att det här är en enhandsvikt, behövde jag båda händerna för att trycka på den för att aktivera autolås.

Tänk på att trots att det heter “Baby Jogger” är det inte en jogging barnvagn. Jag vet att många föräldrar blir förvirrade av namnet på varumärket. Denna buggy är utformad för att springa ärenden, snabba utflykter till affären och resande. Medan det kan vara din enda barnvagn eftersom det har ett resesystem alternativ, skulle jag rekommendera att använda den som en andra lättvagn i stället för en paraplymodell på grund av hjulets storlek.

De lilla hjulen ger inte så mycket upphängning så det kommer att vara en ojämn tur för din nyfödda om du bestämmer dig för att gå en lång promenad i parken. Nu, om du bara går till köpcentret där ytan är helt jämn, blir det bra. Det rymliga sätet har en djup lutning så att du kan sätta en nyfödd i sätet eller använda den med ett resesystem. Sätet rymmer ett barn upp till 55 kg. Om du vill ha en lätta barnvagn med resesystem alternativ, men större hjul, skulle jag få City Mini eller Britax B-Agile.

baby Jogger City Mini Zip resevagn

Prisklass: Mellan Maxvikt sittdel: 25 kg Vikt på vagnen med sittdel: 7,3 kg Mått hopfälld med hjul: 32x25x75 cm Vändbar: Nej Liggdel: Nej Resväska: Finns att köpa till Regnskydd: Ingår ej Sovposition: Liggläge Handtag: Fast, helt Adapter för babyskydd: Köps separat

Funktioner

Stor Sufflett. Den har en stor trepanel UV 50+ kapell som ger ditt barn fullt solskydd. Detta är mycket större än det som finns på de flesta paraplyvagnar. Tyvärr finns det inget peekaboo fönster.

Handtag

Den icke-justerbara handtaget är placerad vid 38 “från marken. Detta är inte den högsta handtaget baren. Jag skulle säga i genomsnitt de flesta icke-justerbara handtagstavarna som ligger vid 40 “. Om du är mycket högre, testa den först. Den är täckt med gummi och har en stor spänne i mitten på grund av den kompakta 3D-vikningen. Jag upptäckte att den här stora spännen verkligen kommer i vägen om du vill styra den med en hand.

Stort säte på City mini zip

Sätet är 14 “brett med 16” ryggstöd och en mätning på 26 “från baksidan av sätet till toppen av höljet. Sätesbaksidan är väldigt kort jämfört med de flesta barnvagnar som i genomsnitt har 20 “sits tillbaka. Å andra sidan är kupéhöjden på 26 “lite högre än genomsnittet, vilket är runt 22” – 24 “. Den har en djup enhandsläge som drivs av ett remsystem, vilket inte är min favorit eftersom du behöver båda händerna för att få sätet tillbaka. Jag skulle vilja se en handspak i stället istället. På den ljusa sidan går backen till nästan platt position som är lämplig för en nyfödd. Stolen kan rymma ett barn från födseln och upp till 55 kg.

Mesh fönster

Precis som på en City Mini-modell finns det ett nätfönster i ryggen med ett kardborreband som du kan se när du sätter tillbaka sätet. Detta är ett utmärkt sätt att förbättra luftcirkulationen på en varm sommardag. Det enda problemet jag har med det är att eftersom ryggstödet är bara 16 “högt så kommer nätet att komma i vägen för ett längre barn. Så dina äldre barn kanske inte kan sova.

5-punkts sele.

Baby jogger city mini zip har en 5-punkts justerbar vadderad sele med centreringsspänne som inte är mycket svårt att göra.

Justerbar benstöd

Ryggbenet är justerbart med två lägen: upp och ner.

Förvaring

Det finns en stor nätficka på baksidan av sätet som du kan använda för att lagra små väsentliga saker som mobiltelefon eller nycklar.

På grund av den kompakta vikningen är korgen mindre. Du borde kunna få in en medellång skötväska i den. Korsstången kommer också i vägen när du försöker komma åt den. Även om det inte är min favoritkorg, är det fortfarande bättre än på de flesta paraplyvagnar. Korgens sidor är gjorda av elastiskt nät, så att du kan komma in från sidan om sätet är helt lutat.

Hjulen

Den rullar på fyra EVA-hjul med 5,5 “hjul fram och 7” hjul på baksidan. Framhjulen är svängbara, men kan låsas rakt mot ojämnare terräng. Dessa hjul är utformade för plana ytor och gör inte bra sig bra på svårare terräng

Fjädring

Det finns en fjädring fram som absorberar några av stötarna.

Broms

Bromsar på bakhjulen.

Kan du vika Babyjogger City tour zip med en hand?

Att vika vagnen är lätt, men du är tvungen att använda båda händerna. Först måste du trycka på en knapp på handtaget för att låsa upp den. Dra sedan på handtaget som sitter i mitten av sätet och tryck på barnvagnen tills du hör ett klick på autolåset.

Travelsystem kompatibel?

Denna resevagn kan bli ett resesystem med ett köp av en adapter. Det fungerar med de mest populära bilstolarna som:

Britax B-Safe / Britax Chaperone

Graco

Nuna Pipa

Peg Perego Primo Viaggio SIP / SIP 30 / 4-35

Maxi Cosi Cabrio / Mico / Mico AP / Mico Nxt

Cybex Anton / Anton 2 / Aonton Q

Chicco KeyFit / Chicco KeyFit 30 (topprankad bilstolpe)

city-mini-zip-stroller16

Finns det en väska?

Ja, men du kan behöva köpa till den. Vi gillar verkligen att barnvagnen passar in i den lilla väskan. Påsen har axelband så att du kan bära den som en ryggsäck. Bra när ni är ute och reser!

Nackdelar

Kan vara halvsvårt att komma åt korgen från alla håll, Inget fönster för att se barnet.

Säkert ryggstöd.

Sätesbaksidan är endast 16 “, där medeltalet är ca 20”. Eftersom det finns meshmaterial på toppen när du sätter tillbaka sätet, kanske din högre barn inte har tillräckligt med huvudrum för att ta en tupplur.

Vad ska du se upp för

Det är väldigt svårt att hitta negativa aspekter på Baby Jogger City Mini zip. Den levererar vad den lovar på alla nivåer. Den enda svårigheten som vi har haft har varit med varukorgen under barnvagnen. Inom sex månader efter inköp, sitter en av de remsor som fäster den i ramen och slits. Men återförsäljaren vi köpt City Mini från ersatte det gratis. Dessutom har dynan på sätesremmen för selen slitits. Men det här är små saker!

Vem är Baby Jogger City Mini zip bäst för?

Familjer som gillar att gå eller använda kollektivtrafik och behöver saker som du enkelt kan vika ihop snabbt!

Baby Jogger City Mini är en lättviktig trehjuling som ger ditt barn en jämn, bekväm och säker åktur samtidigt som du enkelt kan trycka, kasta och lagra barnvagnen på nästan vilken plats som helst. Du kan förhandla stadens terräng med lätthet och snabbt kollapsa barnvagnen för att komma på kollektivtrafik, klättra upp trappor eller dyka upp i bilstart. Den enda nackdelen är en ganska liten förvaringskorg.

1 svar på ”Baby Jogger City Mini Zip”

Kommentarer är stängda.