Om resevagn.nu

Jag skapade resevagn.nu med recensioner för resevagnar för att jag älskar att resa med mina barn. För att lyckas med det kunde jag inte ta med min stora vanliga barnvagn. Jag var tvungen att leta efter en resevagn.

En djungel av resevagnar

När jag kikade runt på resevagnar tyckte jag det var svårt. Det var väldigt roligt men svårt att veta vad jag letade efter. Efter att ha gjort många resor med mina barn och resevagnar beslutade jag mig för att börja skapa recensioner för resevagnar. Så det blir lättare för dig än vad det var för mig att hitta en resevagn.

Jag har som mål att uppdatera med nya recensioner och tips på saker att tänka på för resevagnar, men ibland blir det fel. Hittar du något fel är det bara att maila mig.

Hoppas du hittar en resevagn som passar dig och ditt barn!

Vill du ta del av produktrecensioner för barnprodukter hittar du det på barnguiden.nu